TekenKracht

TekenKracht

 

Van tekening tot kunst, dit is TekenKracht!

Naast mijn eigen werk, werk ik ook in opdracht. Het idee achter TekenKracht is eenvoudig. Jij geeft aan wat je getekend wilt hebben. Dit teken ik voor je, om er vervolgens met Photoshop een kunstwerk van te maken op basis van jouw ideeën en voorkeuren. 

Ben jij ook geïnteresseerd in een persoonlijk kunstwerk? Vraag dan vrijblijvend een gesprek met me aan en laat me weten waar jij blij van wordt. Met plezier laat ik je weten wat je kunt verwachten, als je het avontuur met me aangaat! Hier vindt je mijn contactgegevens. Je kanTekenKracht volgen op Facebook en Instagram. Voorgaande opdrachten kan je hier ook bekijken.

 

Wie ben ik?

Ik ben beeldend kunstenaar, freelance illustrator, grafisch romanmaker en kunstcoach.

Reflectie is belangrijk voor me. Het verbreedt mijn perspectief op het leven. Perspectief gebruik ik weer om mijn eigen wereld te creëren, waarin ik mijn gevoelens reflecteer. Mijn eigen werk is dan ook persoonlijk van aard.

Daarnaast werk ik ook graag in series. Zo ben ik nu bezig met een serie gebaseerd op bekende werken van de grote meesters uit de kunstgeschiedenis. Je moet het leren van de beste, toch? ;)

Momenteel werk ik ook aan mijn 1e grafische roman. En als kunstcoach ondersteun ik kunstliefhebbers die meer willen halen uit hun eigen talenten.

Wil je mijn cv zien? Kijk dan hier.

Groet van mij,

Leslie.