TekenKracht

TekenKracht

Van tekening tot kunst, dit is TekenKracht!

Het idee achter TekenKracht is eenvoudig. Jij hebt een idee, ik teken dit en daar maak ik een kunstwerk van. Nieuwsgierig? Dit is wat voorgaande opdrachtgevers over TekenKracht te zeggen hebben..

Marlies Schepers: Samen, dat is wat ik heb ervaren aan TekenKracht. Leslie weet door goed door te vragen, goed te filteren wat de wens is van zijn klant.

Hij bespreekt alles goed, goed overleg, leuke tussentijdse updates! Je blijft als klant het hele proces volgen.

Door Leslie en zijn TekenKracht heb ik nu een prachtig kunstwerk in mijn woonkamer, waar ik dagelijks met een goed gevoel naar kijk. *****

Rob Kriele: Opdracht gegeven om een persoonlijk logo te ontwerpen voor mijn koksmessen. Goed gesprek gehad waaruit een mooi logo is gekomen. Hield mij regelmatig op de hoogte over de voortgang. Fijne samenwerking *****

Wil jij dit ook? Laat me weten waar jij blij van zou worden. Met al het plezier in de wereld informeer ik je vrijblijvend over wat je kunt verwachten, als je het avontuur met me aangaat! 

Hier vind je mijn contactgegevens. Voorgaande opdrachten kan je hier bekijken. Je kan ook op de hoogte blijven door TekenKracht te volgen op Facebook en Instagram

 

Wie ben ik?

Ik ben beeldend kunstenaar, freelance illustrator, grafisch romanmaker en kunstcoach.

Onder de naam TekenKracht werk ik in opdracht, daarnaast werk ik ook voor mezelf. Reflectie is belangrijk voor me. Het verbreedt mijn perspectief op het leven. Perspectief gebruik ik om mijn eigen wereld te creëren waarin ik mijn gevoelens reflecteer. Mijn eigen werk is dan ook persoonlijk van aard.

Daarnaast werk ik ook graag in series. Zo ben ik nu bezig met een serie gebaseerd op bekende werken van de grote meesters uit de kunstgeschiedenis. Je moet het leren van de beste, toch? ;)

Momenteel werk ik ook aan mijn 1e grafische roman. En als kunstcoach ondersteun ik kunstliefhebbers die meer willen halen uit hun eigen talenten.

Wil je mijn cv zien? Kijk dan hier.

Groet,

Leslie.