Tekst en uitleg

Van tekening tot kunst!

Ik ben Leslie Schuitert, geboren in 1981 in Enschede. Van 2003 tot en met 2007 studeerde ik aan de ArtEZ kunstacademie te Arnhem en hier slaagde ik voor mijn diploma met tekeningen en schilderijen. In 2017 richtte ik TekenKracht op en schreef ik mezelf in bij de Kamer van Koophandel. Tegenwoordig teken ik voor mezelf, ik ben nu bezig met mijn kunstenaarsboek dat ik Voortdurend noem. Af en toe teken ik aan een leuke opdracht er tussendoor. 

Agenda

- Van 23 augustus tot en met 27 oktober 2022 solo-expositie in wijkcentrum Prismare te Enschede

Van tekening tot kunst, TekenKracht!

Met een paar lijnen mijn ideeën, gedachten en gevoelens op papier zetten, dit verveelt nooit. Mijn slogan en bedrijfsnaam gaan inderdaad over het letterlijke proces waarin ik van schets, tot tekening, tot kunst kom. Maar ze zeggen ook iets over mijn kunstenaarschap en over wie ik ben en wat ik wil. Want ik wil meer dan alleen zien, meer dan alleen mooie plaatjes maken. Mijn werk gaat over mijn leven, mijn jeugd, familie, waar ik vandaan kom en waar ik naar toe wil. Mijn gevoelsleven staat hierin centraal. Ik teken om na te gaan wat dit allemaal voor mij betekent. Hiermee zet ik alles voor mezelf op een rijtje en uiteindelijk druk ik mezelf hiermee ook uit. Door te tekenen begrijp ik alles iets beter en sta ik iets krachtiger in mijn leven. Daar zit voor mij de kracht in van tekening tot kunst, dit is TekenKracht! 

Wie is de kunstenaar?

In deze visuele blog staan foto's van mij aan het werk, op expositie's als ook toelichtingen op mijn werk, cataloguspagina's, zelfportretten en nog veel meer.

Opdrachten

Heb je zelf een idee en wil je dat hier iets bijzonders van wordt gemaakt? Dan is TekenKracht iets voor jou. Voel je vrij om contact met me op te nemen voor een 1e kennismakingsgesprek. Ik leg je vast een beetje uit wat je kan verwachten. Dit gesprek is uiteraard kosteloos en vrijblijvend, maar bovenal biedt het ons de kans om samen de mogelijkheden met elkaar door te nemen en inspiratie op te doen. Als jij het gevoel hebt dat jouw idee in goede handen terecht komt, dan krijg je een voorstel. Hierin som ik op wat ik voor je kan doen, hoe ik dat ga doen, wat jij kan verwachten en wat de prijs hiervoor is. Ik reken € 50 starttarief en een uurtarief van € 25. De gemiddelde tijd die ik nodig heb voor de opdrachten tot nu toe, ligt tussen de 5 en 10 uur. Tijdens het proces houd ik je op de hoogte van de vorderingen zodat je mee kan denken en aanwijzingen kan geven. Je krijgt het werk uiteindelijk digitaal geleverd. Dit betekent dat je het dan kan afdrukken en delen zoals jij dit wilt en zo vaak als jij wilt. Nieuwsgierig? Kijk dan eens naar de opdrachten die je zijn voor gegaan.

Social Media

Zie meer en volg me op Instagram.