Tekst en uitleg

van tekening tot kunst!

 

Wat is TekenKracht?

Als het moest dan teken ik alles! Met een paar lijnen mijn ideeën, gedachten en gevoelens op papier zetten, dit verveelt me nooit. Dat is van tekening tot kunst voor mij. Dit is TekenKracht. Sinds 2017 ben ik dan ook werkzaam onder de naam TekenKracht, met eigen werk en in opdracht.

Agenda

- In 2022 solo-expositie in Prismare, te Enschede

- Momenteel werkend aan mijn boek 'Voortdurend', aan de 1e 2 hoofdstukken 'Van tekening tot kunst' en 'Maak er wat moois van'.

Atelier

Je bent van harte welkom om werk te komen bekijken en te zien hoe en waar het is gemaakt. Neem contact op voor een afspraak. 

Te koop

Binnenkort beschikbaar, selectie werken die te koop zijn.

Opdrachten

Heb je zelf een idee? Wil je dat hier iets bijzonders van wordt gemaakt? Dan is TekenKracht iets voor jou. Ik leg je vast uit wat je kan verwachten. Eerst, voel je vrij om contact met me op te nemen voor een 1e kennismakingsgesprek. Deze is kosteloos en biedt mooi de kans om samen de mogelijkheden met elkaar door te nemen. Naar aanleiding van dit gesprek krijg je een vrijblijvend voorstel. Hierin leg ik uit wat ik voor je kan doen, hoe ik dat ga doen, wat jij kan verwachten en wat de prijs hiervoor is. Ik reken € 50 starttarief en een uurtarief van € 25. De gemiddelde tijd die ik nodig heb voor de opdrachten tot nu toe, ligt tussen de 5 en 10 uur. Je krijgt het werk digitaal geleverd. Dit betekent dat je het kan afdrukken zoals jij dit wilt en zo vaak als jij wilt. Nieuwsgierig? Kijk dan eens naar de opdrachten die je zijn voor gegaan.

'Voortdurend'

'Voortdurend' is mijn boek waar ik aan werk. Mijn levenswerk kan ik wel zeggen. Bijna elk werk dat je hier op de site ziet, speelt wel mee in het verhaal. Het boek wordt een mix van een dagboek, kunstboek en een grafische roman. In beeld en woord.

Het 1e hoofdstuk 'Van tekening tot kunst' heeft als thema het vinden en ontwikkelen van mijn manier van werken. Mijn stijl als het ware. Het verbeeldt ook de inhoudelijke zoektocht, plus het werk dat nodig was om steeds meer met de billen bloot te durven gaan. Het 2e hoofdstuk 'Maak er wat moois van' bestaat uit een reeks werken, waar ik in de afgelopen jaren aan ben begonnen. Ik was toen nog niet zover om deze te voltooien. Nu ben ik dat wel en werk ik met veel plezier eraan om er wat moois van te maken. Van dit 2e hoofdstuk van 'Voortdurend'.

Dan vertel ik tot slot nog iets over de titel. Ik heb niet het idee ooit echt klaar te zijn met mijn werk. Of volledig uitgekristalliseerd te hebben wat ik wil met mijn leven. Ik ben voortdurend bezig met uitvinden wat het beste werkt en wat ik ermee wil. Hierin verander ik dan ook voortdurend. Mijn werk is het verslag van deze groei, deze ontwikkeling. Het loopt allemaal vrolijk door en het duurt allemaal nog wel even voort. Vandaar de titel 'Voortdurend'.